Høsten har vært noe jeg har gruet meg til. Det blir mørkt og mange begynner å få det vanskelig. Men så kom et blad flyvende inn hos meg. Også gikk jeg ut og plukket et blad selv også.

Se på alle de fargene som kommer. Det er jo en av de fineste årstidene. Nå nærmer det seg virkelig jul. Men for mange så er det mye ensomhet også. Vi må huske å ta vare på hverandre. Og vise ekstra kjærlighet i denne tiden.

Bilde_1.jpeg

Det å puste kald luft inn og ut. Få litt vind i håret. Det er fantastisk. Livet er bra

bird-4973491__480.jpeg

I dag la jeg merke til en liten fugl. Den var veldig søt. Den satt litt så fløy den. Den fløy ved de fargede bladene. Det var så fint å se på. Å tenk hvor mye av verden en liten fugl ser. Den kan fly overalt. Når den vil. Den er ofte i flokk men også noen ganger alene. Tenk hvordan den ser verden.

Vi får bare se litt av det den ser. Vi vet ikke hvor mye vi egentlig kanskje går glipp av.

Men samme som fuglene er det viktig at vi står sammen, slik at vi også kan være alene. Og slik at når høsten kommer eller en mørk tid at vi klarer å fly litt videre og finne veien hjem igjen til fellesskapet.

Vi må hjelpe hverandre.

Jeg bryr meg.

Det fikk meg til å tenke på den vakre naturen som får vann til å leve. For uten vann klarer ingen seg. Så kom jeg på dyrene under  havet

Det er så fascinerende. Vi tenker ofte på bakken, men tenk i havet.

Det er utrolig hvordan verden er skapt og gir regn når trær trenger det.

penguins-5602408__480.jpeg

 

forest-5597499__480.jpeg

Se på alle de fargene trærne har om høsten. Til og med ulike blader på samme trær. Vi har ulike evner og ulike talenter.

trees-5605176__480.jpeg
street-3205265__480.jpeg

Jeg er så utrolig glad for at jeg har en hund. En helt egen hund. Og Brumle også. Men de gir så utrolig mye glede. De er alltid glad når de ser meg. Det får meg til å tenke at slik vil jeg være mot mennesker også. Utrolig glad for å se de! For det er ikke en selvfølge. Hver eneste person er unik.

IMG_8978.jpeg

Jeg er så inspirert av sjiraffer også. De er høye og fantastiske dyr. De vokser og ser mer og mer av verden.

IMG_8979.jpeg

Ulver er jeg også inspirert av. De er veldig sjenerte og utrydningstruet. Vi må ikke ta noe i verden for gitt.

Dagen startet utrolig bra med utetur. Jeg syns det var så godt å sitte på en benk. Høre på lydene og kjenne følelsen av den kalde luften. I dag så jeg også tilbakeblikk på bilder. Det var så utrolig å se bilder tilbake. God start på dagen. Håper du får en fantastisk dag

Det er mange tanker i hodet

orange-flower-5595483__480.jpeg

I dag har jeg mange tanker i hodet. I dag har jeg spilt litt sims 4 og skal spille litt fotball. Det blir gøy. Jeg prøver å gjøre morsomme ting også slik at jeg får en fin dag. Håper også du gjør noe som gjør at dagene dine blir fine. Hver dag har betydning

castle-5511046__480.jpeg
norway-4540662__480.jpeg

Noen ganger er det det så godt å bare kjenne gresset og se på himmelen. Få den friske luften. Det er ikke alltid en gåtur er det som skal til men det å bare være ute litt. Det å nyte livet er så viktig. Ha en fantastisk dag og nyt dagen videre!

athletic-woman-climbing-on-overhanging-cliff-rock-with-sunset-sky-picture-id1179235120.jpeg

woman-1807533__480.jpeg

I dag er det regn. Det er mye som skjer på planen min i dag. Men akkurat nå hviler jeg bare. Hører på regnet. Ser at regnet skylder bladene. Det er noen ganger fint å se.

flower-2197679__480.jpeg

Naturen er vakker. Og det er du også. Tenk at vi får være i denne verden.

adult-1867665__480.jpeg
Bilde.jpeg

Jeg har virkelig forstått at ingen dager er like. Vi lærer noe nytt hver eneste dag. Når jeg var liten prøvde jeg et prosjekt om å ikke lære noe nytt. Jeg kunne jo alt. Trodde jeg selvfølgelig da. Jeg var så lei av å lære. Men så lærte jeg noe likevel. Jeg lærer at det ikke finnes en dag jeg ikke lærer noe nytt om meg selv eller andre. Akkurat fordi vi er forskjellige.

 

I går var det sol. Idag regner det. Håper du får en fantastisk dag uansett vær. Å kanskje også du lærer noe nytt?