Når jeg var yngre spilte jeg Nintendo dogs på Nintendo DS. Vi hadde en nydelig schæfer i huset som jeg elsket, men på den tiden lå hunden som het Raja i gangen. Men vi var ofte ute der og koste med henne.

Jeg hadde som 9 åring en drøm å åpne en dyrebutikk. Jeg har vel ikke sett på meg som en dyreperson, men jeg har elsket alle dyr men spesielt hunder.

Raja døde og etter noen få år fikk vi Brumle en dvergpuddel. Tidene har endret seg og hundene blir mer og mer i sofaen og med oss. Jeg har blitt mer og mer tilknyttet til hunder. Jeg var i en trafikkulykke som var veldig alvorlig, og hundene ble bare mer og mer viktig og noe som hjalp meg.

I 2019-2020 hadde jeg lyst til å begynne på dyr og natur på Kristiansand folkehøyskole. Vi hadde vært masse i dyreparken og jeg drømte om å passe på dyrene. Der kan man være flere dager i dyreparken i året og lære og passe på dyrene. Men selvfølgelig ble jeg for dårlig for dette.

Nå har formen blitt mer solid og jeg går på studie som går veldig bra. Nå begynner livet mitt! Nå har det vært solid i lang tid.

I det siste har jeg vært lite på sosiale medier men det med god grunn. Denne skriver jeg når jeg sitter på universitetet.

Jeg har to hunder, amadeus og alicia! Jeg er på let etter en hund til for jeg vil begynne å drive med oppdrett og utstilling. En drøm som jeg ikke visste, som betyr utrolig mye for meg. Jeg får endelig drive med dyr.

Dette kan jeg drive med ved siden av at jeg skal studere. Jeg skal starte kennel med moren min. Vi skal gå på oppdretterkurs. Det blir så utrolig spennende. Et helt nytt kapittel. Endelig har jeg en hobby, og endelig har jeg funnet meg selv. Og ja. Jeg er en dyreperson!

Endelig har julemarsipan kommet i butikkene! Det er helt fantastisk. Jeg er veldig glad i sjokolade og jeg er veldig glad i sjokolade. Da passer det perfekt. Denne julen blir helt fantastisk! Nå ser vi på julefilmen A Wish For Christmas med to hunder som leker. Livet er bra!