Jeg har klart å fullføre gjøremålene i dag. Gleder meg til imorgen når jeg skal til legen.

Vi snakkes plutselig!

Det har vært en veldig koselig dag da jeg egentlig har gjort en del. Jeg gleder og gruer meg til i morgen da jeg skal til legen for å vite MR ryggen. Det blir litt spennende. Jeg håper virkelig legen har gode nyheter. Så vi får se. Forløpig er det slik at jeg sliter med å være i aktivitet på grunn av smerter. Men håper det gir seg fort. Lest litt i pensumbok i dag også. Veldig spennende.

Vi snakkes plutselig!

Nå har jeg sminket meg å vært ute med hundene. Jeg syns spesielt morgninger går veldig raskt. Jeg våknet opp kl 09:00 i dag også. Eller kanskje litt før.

Ny uke nye muligheter heter det. Nå skal jeg lese litt i pensumbøker og se litt på rådebank. Jeg gleder meg.

Vi snakkes plutselig!

I dag har jeg vlogget for LifeWorkshop på Snapchat. Jeg er alltid spent om jeg får gjøre det igjen, hehe. Denne uken har jeg begynt på undervisning på Campus. Det var veldig fantastisk. Jeg har også kjøpt hudprodukter og litt sminke. Ta vare på meg selv egentlig.

Målene for uken er som følger

Hver dag skal jeg lese i pensumbøkene mine så det skriver jeg ikke.

Mandag: prøve å starte uken så bra som mulig. Få i meg frokost, lunsj, middag og kvelds. Stå opp tidlig.

Tirsdag: prøve å gjøre noe for noen. Skal også til legen

Onsdag: prøve å rydde litt på rommet. Gå en ekstra tur.

Torsdag: prøve å rydde litt på bade

Fredag: prøve å kose meg veldig

Lørdag: slappe av. Prøve å finne ulike måter å slappe av

Søndag: slappe av. Rydde litt i huset.

Dette var min uke. Jeg håper virkelig jeg får det til. Jeg kjenner at jeg har litt migrene men det skal bare gå. Selvfølgelig hviler jeg også.

Det var så utrolig koselig at storesøsteren min og Amelia (minste hunden min) gikk tur med oss i dag. Det er fortsatt MYE vi må trene på men dette skal gå fint.

Jeg har ikke gjort så mye annet enn å vlogge i dag. Starten av dagen gikk veldig bra. Nå er jeg ganske sliten. Blir godt med en hviledag i morgen. Men jeg skal lese litt også. I kveld kommer jeg til å skrive opp mål for uken.

Vi snakkes plutselig!

Jeg syns det er så utrolig gøy å sminke seg. Jeg har vært våken siden kl 09:00 men har vlogget litt for LifeWorkshop i dag. I dag er temaet Sorg. Det er ganske vanskelig tema. Jeg har slitt med at jeg ikke kan gjøre ting jeg har gjort før. Så kanskje litt lettere sorg enn å oppleve døden. Men ja.

I dag skal jeg slappe av litt og vlogge for de. Jeg har laget en sminkevideo. Her kommer den!

Vi snakkes plutselig!

I kveld har jeg prøvd nye produkter. Det var utrolig gøy. Jeg gleder meg så til hvordan huden kommer til å bli. Jeg har fått meg ansiktsskrubb så jeg tester den litt.

Nå må jeg sove. God natt!

Vi snakkes plutselig!

Jeg kjøpte meg denne. Jeg elsker virkelig den! Pannebåndet kan jeg bruke når jeg skal bruke selvpleie. Nå har jeg kjøpt meg en ansiktsskrubb. Det blir så utrolig godt å bruke mer tid på selvpleie. Jeg syns det er utrolig gøy å sminke seg også. Det som er morsomt med meg er at jeg bruker ikke sminke hvis jeg skal noe, men hvis jeg er hjemme da skal jeg bruke sminke. Hehe.

Vi snakkes plutselig!

Litt sent pålogget i dag. Jeg har vært på tur med hundene og snakket litt med familie.

Nå er det på tide å starte med å spise frokost.

Vi snakkes plutselig!

Jeg ønsker deg en veldig god natt. Håper dagen i morgen blir bra. Jeg gleder meg litt og er spent hva som inneholder den dagen.

Vi snakkes plutselig!