I dag har jeg testet godteri. Det var utrolig godt, men det endte opp med en veldig sår tunge. Det var surt godteri.

Imorgen skal jeg ha andakt for de mindre på YouTube! Dette blir så spennende! Jeg gleder meg! Håper du ser på!

Jeg syns det er så fantastisk, jeg har funnet en ny sang. Den beskriver meg akkurat nå. Jeg er mye alene på alderen min som kristen. Det kan være veldig vanskelig. Det å stå i troen alene som 23 åring er ikke enkelt. Jeg har alltid hatt en familie som har vært der med troen så det er fantastisk, og jeg er heldig som har mennesker i ulik alder rundt meg.

Men helt siden jeg var liten har alle enten vært eldre eller mye yngre enn meg. Det er fint det også, virkelig. Men det er veldig godt å ha mennesker rundt deg med samme tro på samme alder. Det er ingen som går gjennom den alderen man er i, og troen sammen. Det kan være veldig vanskelig.

Men det er fantastisk at Gud finnes og med han føler jeg meg litt mindre alene.

Når jeg var 19 år ville jeg starte opp en bibelgruppe. Jeg kom fra en menighet som ikke har noen på min alder. Så Sander og jeg startet opp med bibelgruppe for ungdom. Jeg ville starte det opp for å få flere ungdommer til å møte sammen. Etter det har jeg egentlig fortsatt med å lage møteplasser man kan møtes som kristen. 
Å møte mennesker på sin alder var den ene grunnen til at jeg startet opp med unge voksne og Laget. Vi trenger flere ungdommer og unge voksne som brenner for Gud. Det er selvfølgelig også at det er et kall. På unge voksne og laget møter man folk i ulik alder som tror på Gud. Det er fantastisk. Jeg vil lage en møteplass der vi står sammen. Og det tror jeg vi kan gjøre på unge voksne og Laget. 

I dag har det vært en spennende dag. Vi startet dagen med å slappe av litt.

Så lagde jeg en andakt og røpte navnet på løven. Det kan du se i denne videoen.

Så lagde jeg en andakt for de minste. Det kan du se på YouTube kanalen min.

Så sto jeg på SUP brett. Eller egentlig så satt jeg. Det var utrolig morsomt.

Nå slapper vi av resten av dagen med lovsang.

Dagen i dag startet veldig bra. Mamma og jeg gikk en tur, og etter de kjøpte vi brød

Så var vi på senteret og kjøpte en bamse som var løve. Vi trenger et bibelsk navn på den. Hvis du har forslag den til mammasprinsesse på Facebook.

Bilde_2.jpeg

Så lagde jeg filmer på YouTube som kan ses her.

Så tok jeg et bad. Jeg klarte å stupe å det var veldig gøy. Det var dypt der.

Resten av dagen skal jeg kose meg godt.