Håper du får en fantastisk jul! Det er ikke alle som har det så enkelt i dag. Ta vare på barn og unge spesielt. De har hatt et veldig vanskelig år med korona og at de ikke har vært like sosiale som tidligere. Så vær så snill la barna få en fin jul! Det fortjener de uansett!

 

Er det ikke typisk? At egentlig burde det snø men det regner. Det er mange som sier at det ikke finnes dårlig vær bare dårlig klær. Men i juletiden som kommer nærmere og nærmere hadde det vært fint om det snødde. Men det er noe med at det regner også. Dette året har det virkelig vært et spesielt år. Hele samfunnet stengte. Men det kommer til å bli bra igjen! Nå er barnehagen og skolene åpne. Jobber ble nedlagt men mennesker tenkte

nytt. Nå begynner det igjen. Munnbind på. Dette året har virkelig ikke vært som de andre årene. Kanskje det er litt regn nå, men snart kommer snøen igjen! Etter regnet synger fuglene.

I går bakte moren min og jeg lussekatter. Det er virkelig fint å ha noen tradisjoner. Det er god smak også. Vi delte med nær familie. Det er rart i denne tiden når vi ikke kan ha så mange personer, men det er veldig viktig å holde smittereglene. Håper snart det blir bedre! Husk alt blir bra!

Livet er mye. Det er både gode og dårlige hendelser, dager, måneder, år og situasjoner. Men livet er virkelig fylt av overraskelser. Når jeg var liten skulle jeg bli popstjerne. Jeg skulle være den beste sangeren i verden. Men det ble jeg ikke.

Men i den siste tiden med korona og greier har det vært en litt tøff tid. Sannsynligvis for de fleste.

Gjennom denne perioden skjønner jeg mer viktigheten av å stå sammen. Livet er mer fantastisk enn jeg noen gang kunne tro. Jeg setter mer pris på hverdagsgleder og situasjoner i hverdagen. Ikke minst er jeg faktisk superstolt av hvem jeg er. Vi klarte å stå gjennom dette med familie, venner, kjente og hele Norge! Tusen tusen takk til dere også!

I dag gikk jeg tidlig tur med hunden min Alicia! Jeg tenker på at et smil betyr mye.

Både for den som smiler og den som mottar. Men tenk hva et smil kan gjøre. Kanskje du er den eneste som smiler til noen, eller kanskje du er den eneste som smiler til deg selv. Det handler ikke om å ikke være ekte, men det handler om at et smil kan bety utrolig mye! Husk å smil! Ha en fantastisk dag videre!

Å mestre noe er helt fantastisk følelse. Vi opplever mestring egentlig hver eneste dag men noe er mer mestring enn andre ting. For litt siden opplevde jeg virkelig mestring. Det er en glad følelse inn i oss over at vi klarer noe. Husk at mestring gjør livet mye bedre!

Jeg syns livet er så ubeskrivelig. Det er så mye opp og ned. Som en Berg og dalbane. Tenk hvor mye vi lærer av det. Vi lærer noe nytt hver eneste dag om livet. Jeg prøvde å forstå hvordan livet er men sannheten er at jeg fortsatt er ung. Jeg har veldig mye å lære fremdeles selv om jeg skulle ønske jeg kunne mer. Forstå mennesker på en helt annen måte. Slik at vi kunne forstå hverandre. Kunne snakke med alle uten at det blir kleint. For jeg er et menneske. Jeg har mine feil, men det er så fint at alle har noe de kan bli bedre på. Vi kan være mennesker! Vi er fantastiske selv med våre utfordringer!

Det er så viktig å ha håp. En gang sa en person til meg «husk det er alltid håp». Jeg lurte litt på hva personen mente med det… Jeg var jo glad. Og jeg hadde det bra. Men jeg begynte å tenke litt…

I voksen alder skjønner jeg at det noen ganger kan det være så vanskelig. Mange ganger kan livet gå oss i mot, andre ganger kan livet gå med oss. Vi kan ha håp om fremtid, fortid, livet generelt eller om et fotballag scorer. Men det å ha håp i hverdagen dag for dag er viktig.

Nå har jeg funnet håpet virkelig! Ta vare på de rundt meg og meg selv. Det er viktig! Husk det er alltid håp!

Jeg har lyst til å være ekte. Jeg har ikke lyst til å gjemme meg bak at livet alltid er perfekt. For det er det faktisk ikke. Vi har både gode og dårlige dager. Men vi lærer faktisk en god del av de dårlige dagene også. Kanskje faktisk det er da vi lærer mest. Ikke gi opp. Husk at du er fantastisk og verdifull! Det er helt sant!

Det er så enkelt å blogge om det lette, vi vil at livet virkelig skal være bare bra, men i dag kom jeg over en sang. Den handler om en gutt som mistet sin bestevenn i en ulykke. Han skrev den sangen til han. Vi må virkelig sette pris på hverandre. Livet er utfordrende om vi vil eller ikke. Men husk at akkurat du er fantastisk og verdifull. Jeg lover noen bryr seg om deg selv om det ikke føles slik ut.

Denne med lyrics