I dag har vært en fantastisk dag. Familien min og jeg gikk Flætebakkfjellet på Ble. Det var utrolig spesielt og fantastisk å se Ble i sommerårstiden, og ikke i vinterårstiden. Vi pleier å gå på ski der. Også på vei hjem badet jeg på Follsjø.

Deretter hadde jeg en innledning på Betania.

Deretter prøvde jeg elsparkesykkelen min.

Bilde_1.jpeg

Det var utrolig gøy men litt skummelt. Dagen har vært bra. I kveld skal jeg ta det rolig. Så gleder jeg meg til en uke til igjen.

Dagen startet med å gå en tur. Etter det var jeg på dugnad med unge voksne men vi fikk ikke gjort så mye. Det må ordnes til høsten. Vi har funnet ut at unge voksne starter 19.08.21. Det blir spennende. Det blir utrolig bra til høsten.

Så etter dugnaden spiste vi is på herligheten. Jeg valgte cookie dough og nonstop. Det var utrolig godt i solen.

Så etter det løp jeg en runde på friidrettsbanen.

Det er slik dagen min har blitt. Den har vært veldig bra!

Det er så fantastisk å tenke at jeg har så gode venner. En menighet er der for å støtte hverandre. Vi feirer det vi kan feire. Det er fantastisk. I går var det bursdagsfeiringen min. Jeg ble 23 år den 12.06. Det er utrolig bra. Jeg feiret bursdagen min med unge voksne i menigheten. Jeg leste om David og Goliat i bursdagen. Det ble en kristen bursdag. Det var helt fantastisk. Livet er herlig med gode venner!

I dag har jeg lest en del. Det er så utrolig spennende å lære om hvordan barn og mennesker generelt lærer rundt seg. At de lærer gjennom det sosiale, gjennom hjernen og delt oppmerksomhet. Delt oppmerksomhet er oppmerksomhet på samme gjenstand. Jeg gleder meg så til å studere enda mer og lære enda mer. I dag var det den første gangen i år jeg syns det har vært vanskelig å lære hva som står i boken. Det er fordi det er en dansk bok. Men utrolig spennende når jeg først forstår det.

Så har jeg sprunget en runde rundt friidrettsbanen. Jeg har lagd en del videoer som du kan se på YouTube på jegermeg98.

Så har jeg sett på filmen fatherhood og back on the net. De er utrolig spennende og fine filmer. Men nå er det kveld.

Vi snakkes i morgen.

Filmen handler om en et par som skal bli foreldre. Plutselig dør moren Lizz av sykdom, rett etter fødselen. Faren må ta vare på barnet helt alene. Det blir mange utfordringer. Når jenta som heter Maddy blir litt større lærer hun om moren sin. Hun får morens smykke som far ga til moren. Hun mister det, og vet ikke hvor det er. Far og datter finner på mye sammen, blant annet ser på noen statuer av noen ender. Far har masse jobb å gjøre, og finner en dame som heter Lizz, akkurat som moren het. Far prøver å finne barnevakter til Maddy men det er ikke enkelt. Hun må ha en spesiell lyd for å slutte å gråte. Faren og Lizz mister kontakten fordi faren har mange tanker. Maddy får bo litt hos besteforeldrene sine når hun blir større mens faren finner ut av livet sitt og jobben sin. Da finner han ut at Maddy er den som er viktigst. Han kommer tilbake å henter Maddy. Så finner de Lizz igjen.

Dette er en veldig rørende og god film. Håper du vil se den.

I dag har jeg gått tur ved tinfos. Etter det har jeg fått et smykke av familien min. Vi har kost oss med sommerkoteletter og is. Dagen har også gått på å lese til studie og jeg har allerede lest den ene boken på pensum (ikke hele men de kapitlene som er på den). Det er om hørselstap og er veldig spennende. Jeg gleder meg til fortsettelsen!

2Q==.jpeg

En tenåring som heter Stella har cystisk fibrose og er på sykehuset, og møter flere som er på sykehuset med det samme. Hun opplever en helt ny hverdag når hun møter disse menneskene. Poe og Will er gutter hun blir veldig glad i. De forandrer livet hennes, og de oppfyller en av drømmene til Stella. Stella er fullt bestemt på å få nye lunger, og prøve å få Will til å forstå at han må ta medisiner. Will tar Stella med på en eventyrlig date ute. Hun faller av en bro, og faller gjennom isen. Akkurat i det hun opplever livet prøver Will å hjelpe henne.  Hva skjer når Stella får tilbud om nye lunger som hun har ventet på veldig lenge? Kommer hun til å overleve? Hun ønsker å se lys i gatene, får hun til det? Hvis du vil vite mer må du se på filmen. Jeg anbefaler deg det veldig! Rørende og god film.

I dag har dagen gått på å lese til universitetet og sett en film kalt five feet apart. Foredrag av filmen kommer i morgen.

Søsteren min og jeg har lånt flere bøker på biblioteket. Det er så interessant.

Nå gleder jeg meg til å bli student!

Det er en fantastisk film. Det handler om en jente som var i ferd med å hoppe utfor en bro, men så kom Finch og hjalp henne ned fra rekkverket. Søsteren til jenta døde i en trafikkulykke ved den broen. Finch hjelper henne etterhvert å finne steder i Indiana som kan bety noe for eksempel det høyeste stedet i Indiana som ikke er så høyt. Violet som jenta heter nekter å kjøre bil, men det er greit å sykle. Etterhvert blir Violet med å kjøre. Finch og Violet skal ha en skolepresentasjon sammen. Violet får virkelig kjenne på hva livet betyr.

Det som skjer på slutten er hjerteknusende men det er en så fantastisk film. Anbefales! Jeg har boken også så den skal leses!

I dag har jeg lest veldig mye, det var utrolig interessant bok som handlet om selvfølelse og hvem man er. Jeg lærte så utrolig mye. Jeg ville bli ferdig med boken og det klarte jeg. Da blir det å begynne å lese til universitetet. Det kommer jeg tilbake til etterpå.

Jeg fikk melding av posten at jeg hadde fått pakke på posten. Paddle Board kom endelig. Det tok ikke lang tid før jeg prøvde det men jeg måtte få litt hjelp av moren min og søstrene mine. Jeg er heldig som har de.

Det var så fantastisk å være på Paddle Board og jeg så naturen på en annen måte. Jeg må øve en god del mer men det var utrolig spennende. I tillegg er det viktig å ha redningsvest som jeg ikke hadde, og mennesker rundt som venner eller familie. Ellers kan det være farlig. Det å bruke naturen på slik måte elsker jeg og jeg elsker spesielt vannet.

Helt i slutten av dagen lånte jeg bøker fra USN biblioteket som jeg kommer til å lese. Dette blir interessant!