Jeg syns helt ærlig at troen er litt vanskelig akkurat nå. Men det går sikkert over etterhvert. Gud har jo gjort SÅ mye i livet mitt. Det er bare så mye som går mot. Men vi må bare stå på.

Det ser kanskje ut som livet går veldig fint. Men herlighet det går fint men jeg har mine vanskelige perioder jeg også. Med smerter osv. Men igjen Gud har virkelig gitt sitt liv for meg. Hva mer kan jeg ønske meg?

Jeg har også lest en del i pensum. Jeg skulle gjort mer men jeg er helt avhengig av å rydde i denne uken. La hundene få det best mulig. I morgen skal vi på hundekurs. Det blir veldig gøy!

Vi snakkes plutselig

Nå har jeg endelig fått briller. Jeg kommer nok ikke til å bruke de hele tiden men det var godt å ha de. Synet mitt har blitt utrolig mye bedre da. Så det er ikke nødvendig å gå med de hele tiden.

Vi snakkes plutselig!

I dag skal jeg lese litt i pensum. Det blir veldig spennende. Jeg skal også rydde litt på rommet mitt. Håper at jeg får til det i dag. Det blir veldig spennende og selvfølgelig være masse med hundene mine. Og selvfølgelig se farmen.

Vi snakkes plutselig!

Jeg har fått vært hos veterinæren med hundene mine. Jeg så på rådebank. Veldig bra. Deretter gikk storesøsteren min og jeg tur. Jeg har bestemt at jeg skal ha ulike temaer på Snapchat. Det blir veldig gøy. Følg meg gjerne Kristianes98.

Vi snakkes plutselig!

I går var jeg utrolig dårlig til å blogge. Her er mine hovedmål for uken

Mandag: veterinær og bli ferdig med rådebank

Tirsdag: lese mer av pensum og rydde på rommet mitt

Onsdag: lese mer av pensum og rydde i en skuff

Torsdag: slappe av. Dagen etter skal jeg på hundekurs

Fredag: hundekurs og undervisning på Campus

Lørdag: valpekurs og være med familien

Søndag: valpekurs og vlogge for Life Workshop

Det var helt fantastisk hos dyrlegen. Det gikk utrolig bra. Alle fikk vaksine. Utrolig hyggelig dyrlege. Nå gleder vi oss utrolig mye til hundekurset. Alicia skal også komme til dyrlegen om noen uker fordi hun fortsatt hadde melketenner. Det blir godt å få trekt ut de.

Vi snakkes plutselig!

I dag bada jeg først hundene og deretter bada jeg meg selv. I morgen skal vi til veterinæren så det blir veldig spennende.

Bilde_2.jpeg

Jeg er superstolt hundemamma. Videoen fra at hver av de bader er her.

Resten av dagen blir egentlig å slappe av og børste de en ekstra gang før de skal til veterinæren.

Det er derfor tiden har flydd veldig i dag.

I dag har jeg hatt en veldig fin dag. Stelt med hundene og gått tur med alle. Jeg har også gått tur med noen fra menigheten. Det var virkelig godt.

Jeg har sett litt på rådebank idag men er ikke ferdig enda.

Vi snakkes plutselig!

Vi ønsker dere en utrolig god natt. I morgen eller i dag siden klokken har bikket 00:00 skal jeg bade minst en av hundene. Det blir veldig gøy.

Jeg rakk ikke å se rådebank men det får jeg ta en annen dag.

Vi snakkes plutselig!