Bevegelse kan være utrolig viktig selv i denne tiden. Balanse mellom aktivitet og hvile. Det er så lett å få vanskelige tanker hvis man bare sitter stille. Derfor ta deg en joggetur eller ut i snøen hvis du vil! Her er det regn så jeg har vært en liten tur ute. Gå tur med musikk på ørene er utrolig godt! Sett på en sang og dans litt rundt. Det fortjener du! 

Bilde.jpeg

Høsten kan være veldig vanskelig. Noen forlater verden andre blir. Det er så utrolig urettferdig livet egentlig er. Noen avgjør det selv mens andre elsker høsten og de fantastiske fargene.

Denne sangen har betydd utrolig mye for meg det siste døgnet https://youtu.be/gYR0xP1j4PY

Men hver sesong har sitt med seg, og er et lite puzzlespill i ditt liv

Bilde.jpeg

For noen er det faktisk en kamp å overleve. Noen mangler mat og vann. Andre mangler trygghet. Til og med i Norge kan mennesker slite med dette. Å det er så mange sykdommer som kan gjøre et menneske til å kjempe for å overleve. Husk at du vet ikke historien til den du ser selv hvor mye du tror du kjenner personen. Du vet aldri hvordan noen har det.

Noen kjemper faktisk for å leve!

Det er ikke alltid enkelt å finne mening med livet. Noen ganger kan livet gå i 10000 knas. Det kan være vanskelig da å finne en mening. Livet blir oftest ikke som vi vil. Men det å kjenne solen i ansiktet er helt fantastisk. Det er en mening med livet. Og uansett hvor mange biter livet har gått i stykker husk alltid at det er håp! noen ganger finner vi bare ikke de rette brikkene med en gang eller når vi ønsker. 

Et liv er så dyrebart. Det er ikke sikkert du egentlig forstår hvor dyrebart det er. I dag så jeg to fugler. En som var grå og en som var grå og gul. Jeg tenkte at selv om vi er forskjellige så er livet utrolig dyrebart. Vi mennesker er også født forskjellig med ulike evner og talenter. Tenk hvor stor betydning akkurat du kan ha! Du er viktig!

Et liv er virkelig fylt av utfordringer. Utfordringer om alt og ingenting. Noen små og andre større. Det er fylt opp av både små og store gleder. Og dette er med på å forme akkurat deg. For vet du hva? Det er ingen som har samme historie som deg å fortelle. Akkurat du er verdifull og unik. Ikke glem det. Aldri. Noen ganger må vi bare komme over fjellet eller over skyene. Håper du får en fin dag videre!

ladybug-5508667__480.jpeg

Mange ganger kan det være vanskelig å forstå. Ting kommer mot. Hendelser skjer. Hver dag er en gave til å forstå livet. Det er ikke alltid enkelt. Når alt går i mot. Men det er en gave til å forstå verden mer. Oppleve mer ting. Både på godt og vondt. Se deg rundt og se på naturen fylt av farger. Det er en gave det! En gave som du ikke kan gå glipp av. Det å være der for noen er en gave. Det er virkelig en gave det! Når man har det vanskelig kan det være så viktig å se rundt seg. Prøve å finne ut om det er noe som gir deg glede. Kanskje du kan hjelpe noen?

Kanskje du kan gå en tur med noen?

Kanskje du lærer noe nytt du ikke kunne vite hvis du ikke gikk gjennom det vonde?

Håper du får en fin dag. Jeg bryr meg!

mountains-5536397__480.jpeg

Jeg har ikke sett stjerneskudd på lang lang tid. Men et stjerneskudd er virkelig et ønske. Hvis du ser et stjerneskudd kan du ønske deg hva du vil, bare ikke fortelle det videre.

Mange har nok prøvd det tidligere. Kanskje ønske har kommet i oppfyllelse eller kanskje ikke. Men poenget er at det er viktig å ønske noe i livet. Det er viktig å ha drømmer, og håp!

Husk at du er fantastisk!

Håper du får en veldig fin dag

Bilde.jpeg

I dag har denne sangen vært utrolig viktig. Noen ganger er det vanskelig å finne en mening med livet. Mening er noe av det viktigste vi har. Mening og håp. Om det er familie, venner, kjæreste, studie, jobb eller annet. Hva er meningen med livet? For meg er det å hjelpe mennesker. Du har din bagasje og jeg har min bagasje. Men sammen kan vi bære den.

Bilde.jpeg

I dag er det regn og ordentlig høstvær. Litt trist ute. Jeg savner sommeren. Men det er noe fint med høsten også. Alle fargene som er ute. Noe visner mens andre blader for eksempel har utrolige farger. Slik er det med livet også. Noen ganger er livet kjedelig men det er ALLTID noe godt som kommer ut av det. Og ikke alltid vet vi hvor mye det betyr for oss før det er over.

Husk det. Alltid noe godt. Du er verdifull!  Håper du får en veldig fin dag videre